Twee meiden staan lachend voor een winkel met een winkeltasje

Shoppen en struinen in Parkstad Limburg

Slenteren door het centrum van Heerlen, Kerkrade of Brunssum. Daar waar de terrasjes nooit ver weg zijn & rustig en kleinschalig winkelen de boventoon voert. De regio heeft alles in huis: een visje eten op de vrijdagmarkt in Kerkrade, de dinsdagmarkt in Heerlen (die ondertussen al 150 jaar oud is!) en de groente- en fruitmarkt op zaterdag in Eygelshoven. En over 'huis' gesproken: de grootste Woonboulevard van Nederland ligt in Heerlen!

Hier slaag je zeker!

Twee vrouwen kijken in de etalage naar kleding
1

Corio Center

Van de laatste mode tot cadeaus en van culinaire speciaalzaken tot elektronica: je vindt het in het overdekte, architectonisch fraaie Corio Center in het centrum van Heerlen. En de auto: die parkeer je gewoon binnen in de eigen parkeergarage! Trouwens de meeste winkels in Heerlen zijn 7 dagen per week geopend!

De uithangborden van IKEA en Woonboulevard Heerlen
2

Woonboulevard Heerlen

Laat je inspireren en adviseren op Woonboulevard Heerlen dé grootste woonboulevard van Nederland. Je huis is de plek om je thuis te voelen. Is jouw huis helemaal zoals je wenst? Als vanzelf krijg je zin om te klussen en je huis en tuin te restylen. Een nieuw kleurtje op de muur, een andere eettafel in je keuken en een nieuw bed of nieuwe badkamer.

3

Centrum van Kerkrade

De vele winkels in het centrum en de gezellige cafeetjes, restaurants & terrassen op de markt maken Kerkrade tot een veelzijdig winkelhart in Parkstad Limburg. In combinatie met de vele evenementen gedurende het jaar bruist Kerkrade van de gezelligheid!

Persoon geeft 20 euro aan aardbeien verkoper

Van alle markten thuis

Hou je écht van lekker neuzen tussen mooie, bijzondere nieuwe en tweedehands spullen? Dan kan je je hart ophalen op een van de vele (week)marketen en braderieën in Parkstad Limburg. Veel shop plezier gewenst.

Lees verder

Winkelplezier in Parkstad Limburg

Er valt nog zo veel te ontdekken in Parkstad Limburg

Het achteraanzicht van Kasteel Terworm op een zomerse dag

Bourgondisch genieten

In Parkstad Limburg kun je heerlijk eten, borrelen, snoepen en genieten. Van Limburgse vlaai tot traditioneel 'zoervleisj', van de beste restaurants tot een heerlijk ijsje met een uitzicht om bij weg te dromen. 

Lees verder
Klassieke hotelkamer met tweepersoonsbed in blauwtinten.

Blijf je slapen?

Een heerlijk weekje vakantie met het gezin of een sportief weekend met zijn tweeën? Lekker wegdromen na een enerverende dag in Parkstad Limburg! 

Lees verder
Gezin wandelt met hond in het bos

Actief in de natuur

Parkstad Limburg is meer dan alleen 'stad'. Parkstad Limburg is vooral groen. Uitgestrekte heide en natuurgebieden, kilometers aan wandel, fiets-en ruiterpaden.

Lees verder