Wakker worden in Parkstad Limburg

Overnachten op de leukste plekjes

Lekker slapen op de leukste adresjes. Wakker worden van het fluiten van de vogels, de gordijnen open trekken en zien dat de zon langzaam het landschap verwarmt. Je ruikt de koffie en vers gebakken broodjes. Dit is geen droom, je bent in Parkstad Limburg!

Hotels & Pensions

Van centraal gelegen familiehotel tot luxe 4-sterren kasteelhotel en van klein pension tot knusse hotelkamer in het buitengebied, in Parkstad Limburg kan het allemaal. Voldoende keuze voor iedereen!

Bed & Breakfasts

Persoonlijk worden opgehaald bij het station of heerlijke Limburgse vlaai aangeboden krijgen bij aankomst. De gastvrouw of -heer weet precies waar de leukste restaurants zitten en kan honderduit vertellen over het B&B-pand. Na een heerlijk ontbijt vertrek je uitgerust. Dat zijn B&B's in Parkstad Limburg!

Vakantiewoningen & Appartementen

Op zoek naar leuke, bijzondere, gezellige, gastvrije en vaak voordelige adressen om je vakantie door te brengen? Bekijk dan het aanbod van vakantiewoningen en appartementen in Parkstad Limburg!

Campings

Stadscampings of kamperen in het groen. De diversiteit van Parkstad Limburg is goed terug te vinden in de campings. En allemaal op korte afstand gelegen van de leukste attracties en bezienswaardigheden.

Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties zijn de ideale locatie voor ween weekje weg met collega's, een kamp georganiseerd door een vereniging of een familie-uitje! 

Er valt nog zo veel te ontdekken in Parkstad Limburg