Succesvolle eerste Dit is Parkstad Nacht met ruim 600 bezoekers!

Dit is Parkstad Nacht

Parkstad is dé street art stad van Nederland. De Murals in Heerlen spreken internationaal tot de verbeelding.

Dallas, 7 april 2016: Parkstad wint WTTC Tourism for Tomorrow Award. Trots!

Winner 2016

Parkstad telt 101 gezichten en verhalen. Parkstad Ambassadeurs delen deze verhalen. Verhalen over transformatie, groei en samenwerken.

Boek spreker

Attracties, cultuur en natuur. Samen maken ze Parkstad de beste bestemming ter wereld.

To do Parkstad

Ook qua stadsontwikkeling is Parkstad in beweging. Het Maankwartier is de nieuwe stationsomgeving van Heerlen.

Bedrijvigheid

Prijs samen vieren

Volg ons op Facebook!

Parkstad is trots op het winnen van de Tourism for Tomorrow Award 2016. Een cadeautje voor de regio. Dat vierden we op Facebook door 101 dagen, 101 cadeautjes weg te geven. Cadeautjes die inwoners de kans bieden om dat wat Parkstad maakt te beleven. Het is een indrukwekkende lijst met cadeaus geworden. En nog leuker is het overzicht met alle gelukkige prijswinnaars. Winnaars die allemaal op pad gaan in Parkstad. Met hun kinderen, geliefde of een collega. Dat maakt ons ook weer heel gelukkig. Via Facebook houden we al onze volgers natuurlijk op de hoogte van het nieuws over en ontwikkelingen in Parkstad. Ook blijven we geregeld cadeautjes. Niet zonder reden overigens: ook na vandaag bruist onze regio, is er 365 dagen iets te doen. Volg ons dus op Facebook! 

Cadeautjes Winnaars

Parkstad Sprekers

Parkstad Sprekers

Om het winnen van de Tourism for Tomorrow Award 2016 te vieren, zijn spelers in het toeristische landschap geïnstalleerd als Parkstad Ambassadeur. Ook bestuurders en mensen uit het bedrijfsleven die een rol spelen in het succes van Parkstad hebben een Parkstad Ambassadeur Certificaat ontvangen. Wat de Parkstad Ambassadeurs verbindt, is hun bijdrage aan de transformatie naar een gezonde economische regio. Ieder op z'n eigen manier. Samen niet te missen. Bovenal samen trots. Die trots delen zij. Trots die ze samen uitdragen als Parkstad Sprekers. Samen vormen deze sprekers de Parkstad Sprekers Poule.

Parkstad Sprekers Poule

Vergelijk de Parkstad Sprekers Poule met de Speakers Academy. Alleen dan met verhalen rondom succesvol transformeren. Verhalen die inspireren. Steeds vanuit het werkgebied van de spreker zelf. Verhalen die te mooi zijn om niet te delen. Scroll naar beneden voor enkele van de Parkstad Ambassadeurs die deel uitmaken van de Parkstad Sprekers Poule.

Spreker over transformatie boeken

Interesse in een spreker die meer kan vertellen over bedreigingen ombuigen tot kansen, duurzaam veranderen of over transformatie in het algemeen, dan nodigen wij u uit contact op te nemen. Afhankelijk van uw vraag zoeken wij een spreker die aansluit bij uw wensen.