Parkstad Sprekers Poule

Parkstad sprekers

Zoekt u een spreker met een bevlogen verhaal over transformatie? De Parkstad Sprekers Poule is het antwoord! De poule bestaat uit tal van ervaren sprekers. Sprekers die allen een verhaal delen over samenwerken, bedreigingen ombuigen naar kansen en groot durven dromen. De Parkstad Sprekers Poule is opgericht om het winnen van de Tourism for Tomorrow Award 2016 te vieren. Bestaat uit Parkstad Ambassadeurs; spelers in het toeristische landschap, bestuurders en mensen uit het bedrijfsleven die bijdragen aan de transformatie die Parkstad in hoog tempo doormaakt naar een gezonde economische regio. De sprekers delen ieder hun eigen verhaal. Transformatie de rode draad.

Parkstad Sprekers Poule

Vergelijk de Parkstad Sprekers Poule met de Speakers Academy. Alleen dan met verhalen rondom succesvol transformeren. Verhalen die inspireren. Steeds vanuit het werkgebied van de spreker zelf. Verhalen die te mooi zijn om niet te delen. Mooiste van al? Dat de Parkstad Ambassadeurs ter ere van de Tourism for Tomorrow Award 2016 eenmalig gratis te boeken zijn. Scroll naar beneden voor enkele van de Parkstad Ambassadeurs die deel uitmaken van de Parkstad Sprekers Poule.

Spreker over transformatie boeken

Interesse in een spreker die meer kan vertellen over bedreigingen ombuigen tot kansen, duurzaam veranderen of over transformatie in het algemeen, dan nodigen wij u uit contact op te nemen. Afhankelijk van uw vraag zoeken wij een spreker die aansluit bij uw wensen.