VrijMiBo Parkstad Ambassadeurs

Nieuws - 28 August 2017

Op vrijdag 15 september as. vindt, in het verlengde van het Festival van de Toekomst, een borrel voor Parkstad Ambassadeurs plaats. De borrel is bedoeld om het netwerk op informele wijze samen te brengen en daarmee de verbinding te faciliteren die ten grondslag ligt aan de transformatiekracht van de regio.

festival van de toekomst cityliv ditisparkstad

Invites only

De VrijMiBo, ofwel vrijdagmiddagborrel, is voor een evenement voor Parkstad Ambassadeurs. Ambassadeurs die per abuis geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen contact opnemen met Parkstad Limburg, via communicatie@parkstad-limburg.nl om zich aan te melden.

CityLiv bezoeken

De borrel vindt plaats bij CityLiv. CityLiv daagt kunstenaars en designers uit te ontwerpen en experimenteren met sloopmateriaal. De jaarlijkse expositie neemt het publiek mee in een wereld van innovatie die je opnieuw laat kijken naar materialen die je dacht al gezien te hebben. Dit jaar hebben 14 ontwerpers het thema Grenzen vertaald in een verwonderende indoor en outdoor expo. De expositie is tot en met 15 september gratis te bezoeken. Voor meer informatie zie CityLiv.nl.

Festival van de Toekomst gratis bijwonen

Het Festival van de Toekomst is een moderne vertaling van het congres nationale bevolkingsdaling. Het congres vindt dit jaar op donderdag 14 en vrijdag 15 september plaats in Parkstad. Tijdens het festival staat transformatie in de regio centraal. Laat het nu die transformatie zijn die maakt dat Parkstad in 2016 de Tourism for Tomorrow Award won. Kijk op festivalvandetoekomst.nl voor meer informatie over het festival of het bijwonen van het programma. Het Festival van de Toekomst is gratis toegankelijk


Alle nieuws