Ambassadeurs van de Toekomst!

Nieuws - 20 September 2017

Op vrijdag 15 september zijn wederom een aantal Parkstad Ambassadeurs benoemd: mensen die met lef en visie bijdragen aan de ontwikkeling van de regio. De huldiging vond plaats op de laatste dag van de tentoonstelling CityLiv. Onder het mom samen is leuker én kunnen we meer, vond een clash plaats tussen de genodigden van City Liv, het Resource House, Parkstad bestuurders en de Parkstad Ambassadeurs. De datum van de borrel was gekozen in aansluiting op het Festival van de Toekomst. Tijdens de borrel huldigde gedeputeerde Eric Geurts de nieuwe Parkstad Ambassadeurs.

nieuwe parkstad ambassadeurs

Nieuwe Parkstad Ambassadeurs

Parkstad Ambassadeurs ontvangen het certificaat als erkenning voor hun positieve bijdrage aan de transformatie van de regio. Onder de nieuwe Parkstad Ambassadeurs onder andere Bart Storcken: deze kracht van SCHUNCK* ontving het certificaat mede vanwege het nummer Zomer in ‘t Zuuje dat hij deze zomer ter ere van de gewonnen award uitbracht. Jack Daemen van Daemen Vastgoed en Jo Aelmans van Aelmans Adviesgroep ontvingen ook het certificaat. De vastgoedprojecten van beide ondernemers dragen immers in belangrijke mate bij aan de waarde van de regio. Daarnaast mocht Leon Klinkers, CEO van Brightlands Innovation Factory, het certificaat uit handen van de gedeputeerde in ontvangst nemen. Brightlands Innovation Factory is verbonden aan de vier Brightlands campussen in Limburg en helpt start-ups te laten groeien: jonge, innovatieve bedrijven die een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de regio.

nieuwe parkstad ambassadeurs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nieuwe parkstad ambassadeurs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Festival van de Toekomst

Tijdens de borrel benadrukte Peter Bertholet, directeur stadsregio Parkstad Limburg en initiator van het Festival van de Toekomst, hoe belangrijk de ambassadeurs voor Parkstad zijn. Hij noemde de sleutelrol die ze hebben vervuld bij het winnen van de Tourism for Tomorrow Award en het belang naar de toekomst toe. Het Festival van de Toekomst is het voorbeeld van het samen etaleren ván en bouwen op wat er is bereikt. Hij benadrukte dat de Parkstad Ambassadeurs van essentieel belang zijn naar de toekomst toe. Hij nodigde de aanwezigen uit om de Parkstad Ambassadeurs te betrekken bij uitdagingen en het realiseren van doelen. Daarbij bedankte hij Erol Oztan van CityLiv voor de mogelijkheid om de Ambassadeurs van de Toekomst borrel bij CityLiv te laten plaatsvinden en noemde de clash met de genodigden van CityLiv een mooi voorbeeld van hoe synergie ontstaat als mensen samenkomen. Ook kondigde hij aan dat IBA heeft aangegeven een beroep te willen doen op de Parkstad Ambassadeurs met betrekking tot hun opgaven en drukte de aanwezigen nogmaals op het hart om elkaar te blijven versterken.

Meer weten over…

Lees hier alles over CityLiv, een terugblik op het Festival van de Toekomst, over het Resource House en de projecten van IBA.  Of ontdekken wie allemaal Parkstad Ambassadeur zijn en over Parkstad Limburg als Beste bestemming ter wereld 2016.


Alle nieuws