Dit is Parkstad Nacht

Over Parkstadnacht op vrijdag 7 april 2017

Het is geen toeval dat de eerste attractienacht in Limburg ooit op 7 april plaatsvond. Dit is namelijk de dag waarop Parkstad precies een jaar geleden werd uitgeroepen tot beste bestemming ter wereld en de Tourism for Tomorrow Award 2016 in ontvangst nam.

Op vrijdag 7 april vierden de attracties dit samen met de organisatie van Dit is Parkstad Nacht. Meer dan 600 bezoekers namen deel. Maakten een keuze uit meer dan 20 attracties, zoals een rondleiding achter de schermen bij GaiaZOO, een stiltewandeling in de Schinveldse Bossen, klimmen in SnowWorld Klimpark, een nachtelijk bezoek aan Kasteel Hoensbroek, een kijkje in het depot van het Museumplein, een bierproeverij bij Abdij Rolduc of voorstelling bij VUE. Ook werden een aantal ambassadeurs tijdens Dit is Parkstad Nacht gehuldigd als bedankje voor hun bijdrage aan de transformatie van de regio.

Ambassadeurs

Rolduc

Thermen

Pers

Kijk hier voor het persbericht over de perspreview (28 maart)
Kijk hier voor het persbericht over de start van de kaartverkoop (21 maart)
Kijk hier voor de vooraankondiging met meer achtergrondinformatie over Dit is Parkstad Nacht (2 maart)
Klik hier voor het krantenartikel in de Limburger over Dit is Parkstad Nacht (6 april)
 

Perspreview

(Bron: L1)

 

VVV-directeur Anya Niewierra, gedeputeerde Eric Geurts en communicatiestrateeg Nicoline Wisse Smit en Ambassadeur Martin Hurkens bij Avondgasten over de erkenning die de prijs heeft opgeleverd. 

(Bron: L1)

Aftermovie Dit is Parkstad Nacht

(Bron: L1)